Εταιρικό Προφίλ tzakia xoris kaminada bioethanol anakainsis

Εταιρικό Προφίλ

 

Η Πρωτοπόρος ελληνική κατασκευαστική εταιρεία στα τζάκια νέας γενιάς χωρίς καμινάδα με αληθινή φωτιά Wohntrendhellas απο το 2004 Wohn=κατοικώ trend=διαφορετικό.

 

Δίνει την δυνατότητα σε όλους όσους ονειρευτήκαν ενα τζάκι εύκολα να το αποκτήσουν .Τα τζάκια της εταιρείας μας δεν χρειάζονται καμινάδα μπουρί αερίου ή φυσούνα.Έχετε την θαλπωρή της φωτιάς χωρίς να καπνίζουν να μυρίζουν ή να πετούν στάχτες.Απόλυτα οικολογική πρόταση ελληνικής σχεδίασης και κατασκευής.

 

Τα τζάκια μας διαχωρίζονται σε δύο κατηγορίες που ονομάζονται τζάκια νέας γενιάς χωρίς καμινάδα μεταφερόμενα επιτοίχια-κρεμαστά και η κατηγορία που ονομάζεται τζάκια 2ης νέας γενιάς -χωρίς καμινάδα- ειδικές κατασκευές.

 

Η Wohntrend construction παρουσιάζει πολλές προτάσεις οικολογικών ανακαινίσεων με καινοτόμες ιδέες για όλους τους χώρους σπιτιών,διαμερισμάτων,καθώς και ξενοδοχείων και καταστημάτων εστίασης.

 

Η Wohntrend hellas διαθέτει στην αγορά το καλύτερο οικολογικό υγρό καύσης στα τζάκια αυτά και είναι η μονή που έχει δώσει στο χημείο του κράτους στην Ελλάδα όλα τα στοιχειά για το υγρό της.Είναι καλύτερο σε καθαρότητα και διάρκεια και προσφέρει την καλύτερη θέρμανση.

 

Η Wohntrend hellas electric σας παρουσιάζει τα καλύτερα προϊόντα σε ηλεκτρικά ειδή όπως τζάκια,ηλεκτρικά αερόθερμα και κάθε τι ηλεκτρικό σε ψύξη και θέρμανση σε πολύ καλές τιμές και ποιότητα.

 

Η φιλοσοφία της Wohntrend hellas είναι να δημιουργεί νέες προτάσεις οικολογικές έτσι ώστε να ικανοποιεί απόλυτα το φίλο πελάτη της.

 

Σας καλωσορίζουμε στην νέα σελίδα μας.