Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

 

Η Πρωτοπόρος ελληνική κατασκευαστική εταιρεία στα τζάκια νέας γενιάς χωρίς καμινάδα με αληθινή φωτιά Wohntrendhellas απο το 2004 Wohn=κατοικώ trend=διαφορετικό.

 

Δίνει την δυνατότητα σε όλους όσους ονειρευτήκαν ενα τζάκι εύκολα να το αποκτήσουν .Τα τζάκια της εταιρείας μας δεν χρειάζονται καμινάδα μπουρί αερίου ή φυσούνα.Έχετε την θαλπωρή της φωτιάς χωρίς να καπνίζουν να μυρίζουν ή να πετούν στάχτες.Απόλυτα οικολογική πρόταση ελληνικής σχεδίασης και κατασκευής.

 

Τα τζάκια μας διαχωρίζονται σε δύο κατηγορίες που ονομάζονται τζάκια νέας γενιάς χωρίς καμινάδα μεταφερόμενα επιτοίχια-κρεμαστά και η κατηγορία που ονομάζεται τζάκια 2ης νέας γενιάς -χωρίς καμινάδα- ειδικές κατασκευές.

 

Η Wohntrend construction παρουσιάζει πολλές προτάσεις οικολογικών ανακαινίσεων με καινοτόμες ιδέες για όλους τους χώρους σπιτιών,διαμερισμάτων,καθώς και ξενοδοχείων και καταστημάτων εστίασης.

 

Η Wohntrend hellas διαθέτει στην αγορά το καλύτερο οικολογικό υγρό καύσης στα τζάκια αυτά και είναι η μονή που έχει δώσει στο χημείο του κράτους στην Ελλάδα όλα τα στοιχειά για το υγρό της.Είναι καλύτερο σε καθαρότητα και διάρκεια και προσφέρει την καλύτερη θέρμανση.

 

Η Wohntrend hellas electric σας παρουσιάζει τα καλύτερα προϊόντα σε ηλεκτρικά ειδή όπως τζάκια,ηλεκτρικά αερόθερμα και κάθε τι ηλεκτρικό σε ψύξη και θέρμανση σε πολύ καλές τιμές και ποιότητα.

 

Η φιλοσοφία της Wohntrend hellas είναι να δημιουργεί νέες προτάσεις οικολογικές έτσι ώστε να ικανοποιεί απόλυτα το φίλο πελάτη της.

 

Σας καλωσορίζουμε στην νέα σελίδα μας.

 

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΥΡΘΡΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

 

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΘΕΡΜΙΔΕΣ

 

ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ

Η Ιστορία