Τρόποι Αποστολής

ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Η αποστολή όλων των προϊόντων μας γίνεται άμεσα, το πολύ εντός 48 ωρών*, εφόσον αυτά βρίσκονται σε απόθεμα. Εάν δεν είναι διαθέσιμα μπορείτε να επικοινωνήσετε με το φυσικό μας κατάστημα για ενδεχόμενο παραγγελίας. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα διατίθενται μόνο ετοιμοπαράδοτα προϊόντα προς αγορά. Η συσκευασία των προϊόντων μας είναι η ενδεδειγμένη ώστε να αποφεύγονται ζημιές η προβλήματα κατά την μεταφορά. Τα προϊόντα αποστέλλονται με ευθύνη του αποστολέα, μέχρι τη στιγμή που θα παραληφθούν από τον Πελάτη.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που διαπιστώσετε σοβαρές ζημιές στη συσκευασία, έχετε το δικαίωμα να μην παραλάβετε την παραγγελία σας ή να παραλάβετε με αναφορά του προβλήματος που διαπιστώσατε. Σε διαφορετική περίπτωση η ευθύνη, σε περίπτωση ζημιών κατά την αποστολή της παραγγελίας σας, δεν βαραίνει τον Μεταφορέα αλλά τον παραλήπτη.

Έχετε δικαίωμα να μην παραλάβετε την παραγγελία σας αν προκύψει καθυστέρηση στην αποστολή, πέραν της εκτιμώμενης (1- 7 εργάσιμες ημέρες) από την στιγμή της παραγγελίας σας. Σε κάθε περίπτωση, έχετε δικαίωμα να ζητήσετε να επιστραφούν τα χρήματα σας, εφόσον έχει προπληρωθεί η παραγγελία σας.


 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ- ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟ Ή ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΙΟν

Μπορείτε να το αλλάξετε το προϊόν από την παραλαβή της αρχικής σας παραγγελίας. Αν η αλλαγή οφείλεται σε λάθος ή ελαττωματικό προϊόν της εταιρίας μας, η άλλο λόγο, τα αντίστοιχα έξοδα επιστροφής καλύπτονται από εμάς. Μπορείτε να κάνετε ΜΟΝΟ μία αλλαγή σε κάθε προϊόν.

Απλά σημειώστε τις λεπτομέρειες της αντικατάστασης στο "έντυπο επιστροφής" που παραλάβατε με την παραγγελία σας ή σας έχει αποσταλεί από ηλεκτρονικά .

Αν θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν σας, θα στείλουμε την αντικατάσταση στη διεύθυνση παράδοσης που προϋπήρχε στη παραγγελία σας, εκτός και αν συμπληρώσετε νέα στο αντίστοιχο πεδίο του εντύπου επιστροφών.

Όλα τα εμπορεύματα θα επιθεωρούνται κατά την επιστροφή τους στη επιχείρηση μας.

Κατά την επιστροφή τους, τα προϊόντα που καταφθάνουν στην εταιρία μας πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση χωρίς εκδορές. Κατά συνέπεια πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι συσκευασμένα σωστά, και δεν μπορεί να υποστούν φθορά στο δρόμο!

Στην περίπτωση που ένα προϊόν επιστραφεί σε ακατάλληλη κατάσταση, ενδέχεται να μην μπορεί να γίνει πλήρη επιστροφή της αρχικής του αξίας και να μειωθεί η αξία του ποσού επιστροφής, ανάλογα την φθορά.

Σας συνιστούμε να κρατήσετε την απόδειξη του ταχυδρομείου/κούριερ μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της επιστροφής και να λάβετε το email μας που δηλώνει ότι έχουμε παραλάβει την επιστροφή σας αφού επικοινωνήσετε μαζί μας και τηλεφωνικά.


 

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ

Μπορείτε να επικοινωνείτε με το κατάστημα μας για οποιαδήποτε απορία ή βοήθεια χρειαστείτε σχετικά με τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα είμαστε πάντα στη διάθεση σας να λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε. τηλέφωνο επικοινωνίας : 210-9850280 και τηλέφωνο ανάγκης :6944183654.


 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ-ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επιστροφή του σε άριστη κατάσταση με την συσκευασία του, χωρίς να έχει γίνει χρήση της συσκευής, εντός 14 ημερών . Κατά την παραλαβή του προϊόντος θα βρείτε εντός της συσκευασίας το έντυπο υπαναχώρησης, το οποίο θα πρέπει να συμπληρωθεί και να αποσταλεί είτε ταχυδρομικώς είτε μέσω email.

Για την επιστροφή του προϊόντος λόγω μη συμμόρφωσης με τα χαρακτηριστικά και τις πληροφορίες που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα μας, οι πελάτες μας δεν επιβαρύνονται με έξοδα επιστροφής του προϊόντος, ενώ θα λάβουν άμεσα την επιστροφή των χρημάτων τους. Σε περίπτωση χρήσης της συσκευής πέραν το χρόνου που είναι αναγκαίος ώστε να διαπιστωθεί η φύση του προϊόντος, ο πελάτης θα μπορέσει να επιστρέψει το προϊόν αγοράς και να πάρει μέρος της αρχικής αξίας του προϊόντος ανάλογα του χρονικό διαστήματος χρήσης του.

Σε περίπτωση καθυστερημένης παράδοσης ο πελάτης μας έχει το δικαίωμα να μην δεχτεί το προϊόν χωρίς καμία επιβάρυνση.


 

ΕΓΓΥΗΣΗ

Όλα τα προϊόντα με έχουν δύο χρόνια εγγύηση, διαθέτουν πιστοποίηση ασφαλούς λειτουργίας CE που πιστοποιούν την ασφάλεια της λειτουργίας του, σύμφωνα με τις οδηγίες σωστής χρήσης και λειτουργίας του κατασκευαστή. Ευθύνη του καταναλωτή είναι να χρησιμοποιεί σωστά το προϊόν , σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης και ασφαλούς λειτουργίας.

Για τυχόν επιπλέον διευκρινήσεις ή πληροφορίες θα είμαστε στη διάθεση σας:

 210-9850280.κινητό,6944183654.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

Από τις 15/2/2016 τέθηκε σε λειτουργία η πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών (Online Dispute Resolution - ODR) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία επιτρέπει τόσο σε καταναλωτές όσο και σε εμπόρους να επιλύουν ηλεκτρονικά τις διαφορές τους είτε αυτές αφορούν σε εγχώριες είτε σε διασυνοριακές συναλλαγές.

Η ΗΕΔ συνδέεται απευθείας με τους αρμόδιους φορείς Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ) σε κάθε χώρα, οι οποίοι αναλαμβάνουν τη διεκπεραίωση των καταγγελιών. Κάθε φορέας επίλυσης διαφορών εφαρμόζει τους δικούς του κανόνες και διαδικασίες. Αυτοί είναι συνήθως απλούστεροι, ταχύτεροι και λιγότερο δαπανηροί από ό, τι η προσφυγή στο δικαστήριο. Ωστόσο, η επιλογή του φορέα πρέπει να συμφωνηθεί και από τα δύο συμβαλλόμενα μέρη. Στη χώρα μας οι αρμόδιοι φορείς είναι Α) η Ανεξάρτητη Αρχή "Συνήγορος του Καταναλωτή" και Β) ο Μεσολαβητής Τραπεζικών - Επενδυτικών Υπηρεσιών. Η διαδικασία πραγματοποιείται σε τέσσερα στάδια: -- Υποβολή καταγγελίας-- Συμφωνία σχετικά με έναν φορέα επίλυσης διαφορών -- Διεκπεραίωση της καταγγελίας από τον φορέα επίλυσης διαφορών-- Αποτέλεσμα και περάτωση της καταγγελίας Η διαδικασία είναι εύκολη, ολοκληρώνεται ηλεκτρονικά και εξυπηρετεί όλες τις χώρες της ΕΕ. Ο φορέας οφείλει να αποφασίσει εντός 90 ημερών. Η ΗΕΔ εντάσσεται στο πλαίσιο της Οδηγίας 2013/11/ΕΚ, η οποία πρόσφατα εναρμονίστηκε στην ελληνική νομοθεσία (με την ΚΥΑ 70330/2015) και προβλέπει τη δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Alternative Dispute Resolution στο σύνολο της ΕΕ.

παραπομπή στον Ευρωπαϊκό Φορέα ΗΕΔ


 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ


 

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν είναι η κάτωθι:

  • Στοιχεία επιχείρησης:

  • Επωνυμία: Ιωάννης Δαμιανίδης

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: "Wohntrendhellas ΜΟΝ ΕΠΕ."

  • Διεύθυνση: Αμβροσίου Φραντζή 70,Ν.Κόσμος - Τ.Κ: 11744

  • ΑΦΜ Επιχείρησης:800051917

  • Τηλ: 210-9850280 κιν. 6944183654

  • E-mail: info@wohntrendhellas.gr, jdwohntrendhellas@gmail.com.